Elvepadling

Generelt 
LRKK har som mål å ha et godt elvepadlemiljø, med padlere i alle aldre og på de fleste nivåer. Elvepadlemiljøet i LRKK er, og skal være, åpent og inkluderende. For å kunne padle elv på en sikker og trygg måte, er vi avhengige av å kunne padle sammen med noen. Vi ønsker å kunne tilby elvepadling som en sosial aktivitet, og målsetningen for utvalget er å ta vare på og fortsette å skape et sosialt og godt elvepadlemiljø i klubben.  
Klubbens elvepadlere er veldig aktive, og det er derfor nesten alltid turer man kan slenge seg med på – eller noen som vil være med deg på tur, hvis du inviterer. Det presiseres at når klubbens Facebook-side benyttes til å avtale aktiviteter mellom medlemmer, er dette regnet som private aktiviteter og IKKE aktiviteter i klubbregi. Ansvaret ligger dermed på hver enkelt deltaker. 

Onsdagspadling på elv 
Onsdager i mai, juni, august og september. 
Klubben har mange erfarne padlere, som har ansvaret for å informere om, og lede hver sin onsdagspadling. 
Padlingen foregår hovedsakelig  i lokale elver. Aktivitetene vil variere i vanskelighetsgrad, så det er ikke sikkert det alltid vil passe alle. I utgangspunktet skal det være en lavterskel aktivitet. 
Detaljert info vil bli lagt ut på klubbens Facebook side senest dagen før. Her vil det bli informert om hvor, når og vanskelighetsgrad. 
 
Bassengtrening 
Onsdager i  vinterhalvåret (unntatt jul og påske). Jorekstad Fritidsbad kl. 20.30 og 21.30. 
En aktivitet for alle klubbens medlemmer, organisert av utvalg for elvepadling. Det benyttes kun elvekajakker. En fin anledning til å øve på grønlendervending (rulle) og spille kajakkpolo. 

Første gang du skal være med på bassengtrening er det veldig greit å ta kontakt med noen som er kjent med rutinene, og kan vise hva som er hva av kajakker og utstyr. Bruk gjerne klubbens Facebook-gruppe for å komme i kontakt med medlemmer, eller ta direkte kontakt med noen i elvepadlingutvalget 
 
Padleområder  
For medlemmene i LRKK, er Gausa og Gudbrandsdalslågen ved Fåberg de nærmeste elvene som benyttes til elvepadling. Disse ligger under en halvtimes kjøring fra Lillehammer sentrum, og regnes som Lillehammerpadlernes ‘homerun’.  
Det er ikke mer enn 1,5 times kjøring til Sjoa, som benyttes ofte i helgene. Andre elver som er innen en radius på to timer er: Stor Ula, Ottaelva, Frya, Nordåa, Settninga, Stokkelva, Vismunda, Dokka, Rinda, Etna og Revåa, bare for å nevne noen. 

Slalåmstrykene i Follebu – takeout Badedammen
Kjør til Follebu, ta til venstre ved Kiwi. Kjør ned og kryss brua over Gausa ved Follebu Bruk. Sving til høyre og følg veien til Badedammen. Se pil på kart. 

Du kan kontakte elv på e-post: elvepadling@lrkk.no