God helg fra styreleder

Hei igjen kjære klubbkollegaer !

Håper alle sammen har kommet seg trygt ut av snømassene og at dere tar dere tid til å titte innom nettsidene til klubben nå og da. En liten oppdatering føler jeg for å gi dere nå før helgen setter inn.

Styrets arbeid i Januar og februar har vært forberedelser til årsmøtet. Det ble gjennomført som planlagt torsdag 22.2 i klubbens lokaler på Vignesodden. Jeg synes på alle måter dette var et både trivelig og nyttig årsmøte. Mange gode vedtak og diskusjoner fant sted. Heder og takk ble også utdelt. 19 personer deltok – så årsmøtet var definitivt beslutningsdyktig. Detaljene og beslutningene fra årsmøtet synes jeg det er mest riktig å vente med til det formelle referatet er signert. Noen formaliteter må vi jo holde oss til .. ! Jeg er ihverfall sikker på at dette årsmøtet tar klubben både «fremover og oppover» i de kommende månedene.

Neste styremøte er planlagt den 15 mars. Hovedtemaene her vil være oppsummering fra årsmøtet samt å fastlegge styrets møte -og arbeidsplaner for resten av året. Her ligger det inne både medlemsmøter, møter med utvalgsleder mm. Det er viktig at vi får mest mulig på plass til isen smelter og sesongen starter for fullt. For da skal vi jo padle og ro og ikke drive for mye administrasjon. Send gjerne inn saker eller ta kontakt med styret dersom dere har noe på hjertet.

Noen sitter kanskje å venter på årskontingenten … ta det med ro… den blir sendt ut til uka!

Mye snø har dalt nå på kort tid og jeg tenker av og til på dersom all denne snøen skulle smelte fort – hvordan går det da med Naustet vårt. Kan hende vi må være forberdt på en innsats . Det er så mange dyktige og erfarne medlemmer i denne klubben så det er vi helt sikkert i stand til å takle.

Riktig god helg alle sammen !

Arve Senderud
Styreleder