Hei kjære Klubbkollegaer,

Håper dere alle sammen har hatt en fin høytid og jeg benytter denne muligheten til å ønske alle LRKKere et riktig Godt Nytt År.

Nettopp nå føler jeg for å gi dere litt informasjon, hovedsakelig et kort tilbakeblikk men også litt informasjon om de kommende månedene.

En viktig men relativt rolig høst er tilbakelagt. Det er is på vannet og båtene ligger trygt i naustet. Det er alle fortjent med en pust i bakken etter en flott innsats og sommersesong. Styret og flere andre har hatt sine jevnlige oppgaver for å følge opp og ivareta viktige styre og administrative funksjoner for klubben.

Styrets 2. møte med samtlige utvalgsledere ble gjennomført i høst. Dette synes jeg er et særdeles viktig og godt møte, hvor vi sammen går igjennom det viktigste som skjer i klubben. Det gir oss definitivt en felles situasjonsforståelse. Som konklusjon vil jeg nevne at styret og utvalgslederne i all hovesak har samme oppfattning om at 2018 har vært et svært godt år for Lillehammer Ro -og Kajakklubb. Flere nye konstruktive og gode forslag fra utvalgslederene ble også fremmet og diskutert. Styret forsøker å ta tak i og få implementert aktivitetene etterhvert. Gode forslag som vi bestemt mener vil gi bedre rutiner og bidra til at medlemmene føler at de får mere igjen for sitt medlemskap. Noen forslag går ut på å effektivisere eksisterende rutiner. Andre går ut på å få flere til å hjelpe til for å holde klubbens aktiviterer oppe på et sikkert, trygt og godt nivå. En form for støtte og hjelp fra flere nå og da er kanskje mere beskrivende.

Mye positivt kan nevnes om klubbens aktiviteter i 2018. Jeg kan ikke nevne alt. Mandagspadlingen gav alle medlemmene et nytt flott og etterlengtet tilbud. Onsdagspadlingen har hatt god flyt og driv. Elvepadlermiljøet befester seg stadig og øker trygt i omfang. Kursutvalget leverte det ene solide kurset etter det andre. Utstyrutvalget holder både anlegg og utstyr i skikkelig god stand til glede for alle og enhver. Innsats og nedlagt arbeid for å få reparert pipe,tak og ovn var betydelig. Den digitale rokort registreringen er tatt veldig godt imot og vil gi klubben nyttig statistisk informasjon fremover. Stadig nye medlemmer kommer til og klubben teller nå så vidt over 400 medlemmer. Økonomien ser god ut også i år.

Styret planlegger med klubbens årsmøte den 7. mars. Det betyr at Januar og Februar blir hektiske for en del av oss mtp forberdelser. Nødvendig informasjon vil bli sendt ut til dere ihht tidsfristene. Sett av denne kvelden og bidra til å utvikle klubben til noe som er enda bedre.

Jeg håper dette jeg her nevner bidrar til at dere føler dere litt bedre oppdatert .. kanskje spesielt nå ifbm årsskiftet. Hovedbudskapet fra min side er ihverfall at 2018 har vært et godt år for Lillehammer Ro – og Kajakklubb.

Nå forberder vi oss til årsmøtet, vi håper på et moderat flomår og forberder oss så godt vi kan til en ny og fin padle -og ro sesong i 2019.

Mange takk til alle og enhver for kjempegod innsats og samtidig for et godt år i 2018 !

Med vennlig hilsen

Arve Senderud d
Styreleder