Padlesesongen 2020 er på hell….

I dag, onsdag 11.11 tok jeg inn PC-en fra naustet for vinteren. Kulden kommer krypende, og vinteren er i anmarsj. De mest utholdende driver fortsatt på med noe padling, men det begynner å bli langt mellom turene som nå registreres i ro-loggen. Derfor tas da PC-en inn, og jeg setter den ut igjen litt før 15. mai 2021 hvor utesesongen starter igjen for alvor.

I vinterhalvåret tilbyr LRKK bassengtrening på Jorekstad. Se http://lrkk.no/aktiviteter/bassengtrening/ Det drives aktivitet her fram til utesesongen begynner våren 2021. Følg med på face-book siden til LRKK.

Lillehammer har mange aktiviteter å by på om vinteren også; benytt sjansen til å ta en skitur på Nordseter, Sjusjøen eller i Gropmarka. Birkebeiner skistadion gir også mange muligheter. Hold formen gjennom vinteren så møtes vi i naustet til våren ! Det blir nok muligheter for en skøytetur på Mjøsa også i løpet av vinteren. Følg med på face-book siden til Vingnesvika skøytebane.

Legger ut dette bildet fra en padletur oppover Lågen i høstfarger, så kan vi se på dette og glede oss til 15. mai 2021 !

Ha en fortsatt god høst !